Όροι & προυποθέσεις

Κράτηση

Το πρώτο βήμα για να προβείτε σε δέσμευση (κράτηση) κάποιου από τα καταλύματά μας είναι το να επιλέξετε το χρονικό διάστημα, που σας ενδιαφέρει για διαμονή στις εγκαταστάσεις μας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να έρθετε σε επικονωνία μαζί μας, ώστε να επιβεβαιώσετε τη σχετική διαθεσιμότητα. Τέλος, θα πρέπει να προκαταβάλετε το 50% του κόστους της διαμονής σας σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς μας λογαριασμούς και να μας ενημερώσετε για την κατάθεση, ώστε να επαληθεύσουμε την κράτησή σας:

Τράπεζα: ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΓΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΣΣΑΡΙΟΥ
IBAN: GR18 0140 6560 6560 0200 2003 284
SWIFT/BIC: CRBAGRAA

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Δικαιούχος: ΓΑΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΣΣΑΡΙΟΥ
IBAN: GR71 0110 3990 0000 3990 0568 203
SWIFT/BIC: ETHNGRAA

Άφιξη (Check in)

Την ημέρα της άφιξής σας στις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο, στον οποίο θα διαμείνετε, από τις 14:00 και μετά. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι η ημέρα της άφιξής σας υπολογίζεται πάντα ολόκληρη ως προς το κόστος διαμονής, ανεξάρτητα από την ώρα άφιξής σας.

Αναχώρηση (Check out)

Την ημέρα της αναχώρησής σας θα πρέπει να έχετε ελευθερώσει τον χώρο στον οποίο διαμείνατε έως τις 11:00 (μεσημέρι), ώστε να είμαστε σε θέση να τον προετοιμάσουμε κατάλληλα για τους επόμενους επισκέπτες. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το κατάλυμά σας και μετά τις 12:00, θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία με την υποδοχή επισκεπτών (Reception), ώστε να ελέγξουμε τη σχετική διαθεσιμότητα. Εάν το κατάλυμά σας, μπορεί να σας διατεθεί για επιπλέον χρονικό διάστημα, η σχετική χρέωση ανέρχεται στο 50% του κόστους του για παραμονή μέχρι τις 18:00 και στο 100% για μετά τις 18:00.

Εξόφληση

Η αποπληρωμή του κόστους διαμονής σας γίνεται στην υποδοχή επισκεπτών (Reception), την ημέρα της αναχώρησής σας, με μετρητά ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Δεχόμαστε όλες τις κάρτες, εκτός από Diners και American Express. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τραπεζική κατάθεση, αυτό θα πρέπει να γίνει το αργότερο τρεις (3) εργάσιμες ημέρες πριν από την αναχώρησή σας, ώστε να είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τη συναλλαγή.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail